Vakmanschap

Promoshirts levert al meer dan 25 jaar bedrukte een geborduurde textiel voor bedrijfskleding, promotionele doeleinden en sport. Klanten zijn bedrijven, overheid, verenigingen. De jarenlange ervaring en productkennis zet Promoshirts in om voor haar klanten het verschil te maken.

Historie

1991

Promoshirts start met het zeefdrukken van voornamelijk T-shirts en sweaters voor evenementen. Toen nog onder de naam Campus Pinrt Service (CPS) omdat de drukkerij zich destijds op het terrein van de Universiteit Twente bevond.

1994Textieldrukkerij Wilhelminastraat Enschede

Al snel is behoefte een grotere ruimte en verhuist de zeefdrukkerij naar het centrum van Enschede, waar ook ruimte is voor een showroom. Het bedrijfspand wordt gedeeld met een andere drukkerij: Studentproof Textieldruk. 

1999

Er vindt weer een uitbreiding plaats en Studentproof wordt overgenomen.
Inmiddels zijn ook borduurmachines aangeschaft om met name aan de vraag naar geborduurde werkkleding vanuit de bedrijfskleding markt te kunnen voldoen.

2003Drukkerij Hengelosestraat Enschede

Omdat gestart wordt met landelijke verkoop via agenten en internet komt er voor deze tak een nieuwe naam: Promoshirts. Wanneer eind dat jaar het bedrijf verhuist naar een moderner pand op het Business & Science Park, blijft de naam Campus Print Service toch behouden voor de vestiging in Enschede; de ligging is nu pal tegenover de ingang van de universiteit.

2005

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen wordt een internationale stap gezet en een tweede drukkerij opgestart in Polen.

2012

Voor een nog betere bereikbaarheid is het wederom tijd om te verhuizen. Een goed toegankelijke showroom wordt gevonden aan de Tubantiasingel. Dit is tevens aanleiding om afscheid te nemen van de oude naam en vanaf dan is het bedrijf daar als Promoshirts te vinden.